Dlaczego warto wybrać opakowania NNZ?

• Globalny zasięg
  • Skupienie na lokalnych produktach
  • Bogata oferta
  • Innowacje i wyznaczanie trendów
  • Opakowania na indywidualne zamówienie
  • Niezawodność i etyczne działanie
  • Poszanowanie kwestii zrównoważonego rozwoju i potrzeb społeczności
Prośba o informacje

Press release: NNZ expands presence in Canada - Opening Western Canada branch in British Columbia

Data: 1 czerwca 2017

Surrey British Columbia, Canada (June 1, 2017) – NNZ, a leading supplier of packaging solutions for agricultural markets world wide, announces expansion of their activities in Canada by opening a new office and warehouse in Surrey British Columbia.

The new location, based in Surrey British Columbia, “aims to service customers In British Columbia and Alberta with NNZ’s broad portfolio of products in the agricultural packaging market and a variety of packaging options along with market expertise”, said Maurice van de Vreede, Sales and Marketing Manager of the new branch in Canada. NNZ Inc.

For more information please contact:

Maurice van de Vreede (Sales and Marketing Manager)

NNZ Inc.

Unit 107 -2076 192 Street
Surrey British Columbia
V32 3M3 Canada
telephone +1 640 378 8112

www.nnz.ca

mvreede@nnz.ca

O firmie NNZ

NNZ to międzynarodowa firma specjalizująca się w opakowaniach dla klientów z branży owoców i warzyw. To rodzinna spółka, która od momentu założenia w 1922 roku stopniowo przekształciła się w organizację zatrudniającą około 250 pracowników. Obecnie dysponuje rozległą międzynarodową siecią oddziałów i partnerów,

której siła tkwi w zdolności do zwiększania swojej konkurencyjności. Podobnie jak NNZ, nasi partnerzy działają z poszanowaniem zasad zrównoważonego rozwoju i potrzeb społeczności, tworzą najlepsze produkty, skupiają się na potrzebach klienta, są innowacyjni i wyznaczają trendy, a ich działalność jest elastyczna, przejrzysta, niezawodna i etyczna.

W firmie NNZ traktujemy naszych pracowników jako najważniejszy zasób. Wierzymy, że takie podejście zwiększa kreatywność i produktywność, które są niezwykle ważne dla naszych klientów, dostawców i innych interesariuszy. Staramy się, by nasza praca gwarantowała uwzględnianie indywidualnych potrzeb, sprzyjała zaangażowaniu i sprawiała przyjemność oraz przebiegała zgodnie z planem, który wspólnie nakreśliliśmy. Nasze motto brzmi: „Razem jest lepiej”. Wspólnie tworzymy zrównoważone i zindywidualizowane rozwiązania, usprawnienia logistyki oraz innowacje dla naszych klientów.

Jesteśmy w stanie sprostać potrzebom dzięki naszym strategicznie położonym filiom. Współpracujemy z klientami i zróżnicowanym zespołem profesjonalnych specjalistów w zakresie materiałów, technologii żywności, projektowania graficznego i badań rynku. Razem tworzymy zindywidualizowane produkty od etapu tworzenia koncepcji po wprowadzenie na rynek. Oferujemy inteligentne rozwiązania dopasowane do potrzeb klientów na każdym etapie łańcucha dostaw!

Nasza standardowa oferta obejmuje opakowania sieciowe, worki jutowe, opakowania papierowe, tkane worki polipropylenowe, folie z aluminium i tworzyw sztucznych, tacki, kubki, pojemniki, worki Big-Bag oraz materiały do stabilizacji palet. NNZ zapewnia również spersonalizowane opakowania. Wszystkie produkowane przez nas opakowania są zgodne z najwyższymi standardami zrównoważonego rozwoju, wydajności oraz bezpieczeństwa żywności. Dzięki temu nasi klienci mogą liczyć na znakomite warunki zakupu i wysoką jakość produktów.