Why NNZ packaging?

• Reliable & ethical
  • Sustainable & social-minded
Prośba o informacje

Press release: NNZ expands presence in Canada - Opening Western Canada branch in British Columbia

Data: 1 czerwca 2017

Surrey British Columbia, Canada (June 1, 2017) – NNZ, a leading supplier of packaging solutions for agricultural markets world wide, announces expansion of their activities in Canada by opening a new office and warehouse in Surrey British Columbia.

The new location, based in Surrey British Columbia, “aims to service customers In British Columbia and Alberta with NNZ’s broad portfolio of products in the agricultural packaging market and a variety of packaging options along with market expertise”, said Maurice van de Vreede, Sales and Marketing Manager of the new branch in Canada. NNZ Inc.

For more information please contact:

Maurice van de Vreede (Sales and Marketing Manager)

NNZ Inc.

Unit 107 -2076 192 Street
Surrey British Columbia
V32 3M3 Canada
telephone +1 640 378 8112

www.nnz.ca

mvreede@nnz.ca

O NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ jest międzynarodową firmą należącą i zarządzaną przez rodzinę Boot od 1922 r. Pracownicy NNZ produkują dla klientów opakowania na świeże produkty rolne oraz na produkty przemysłowe.
W 1922 r. firma NNZ rozpoczęła od handlu torbami jutowymi z „Pakhuis Libau” w Groningen (Holandia) co zapoczątkowało rodzinną działalności z ambicjami międzynarodowymi.
Obecnie firma NNZ jest organizacją zatrudniającą ponad 250 pracowników i obsługującą klientów poprzez swoje oddziały w Austrii, krajach Beneluxu, Kanadzie, Danii, Norwegii, Niemczech, we Włoszech, w Polsce, na ‎‎Łotwie, Litwie, w Estonii, RPA, Wielkiej Brytanii i USA.
Firma NNZ ściśle współpracuje z partnerami z 40 krajów i oferuje opakowania dla klientów z całego świata.