Why NNZ packaging?

Prośba o informacje

Press release: NNZ Inc acquires J&J supplies

Data: 3 kwietnia 2015

Atlanta, Georgia (April 3, 2015) – NNZ, a leading supplier of packaging solutions for agricultural markets, announces that they entered into a binding  agreement to acquire J&J Supply, a company specialized in agricultural packaging needs to enhance its product portfolio through established relationships with manufacturers worldwide, as well as 93 years of experience in the agricultural packaging industry.

The acquisition, based in Las Cruces, NM, further increases NNZ’s share in the produce packaging market. “The combination of J & J Supply with NNZ’s broad portfolio of products in the agricultural packaging market will provide to our clients a variety of packaging options along with market expertise, “said Marco Boot, President of NNZ Inc. “The acquisition is also expected to result in greater efficiencies and significantly increase our market share,” added Jim Mattocks and Marco Boot.

For more information please contact

Marco Boot (President)

NNZ Inc.

805 Marathon Parkway, Suite 170
30046, Lawrenceville, Georgia
telephone +1 770 921 9210

mboot@nnzusa.com

www.nnzusa.com

O NNZ

NNZ, creative expertise in packaging since 1922!

NNZ jest międzynarodową firmą należącą i zarządzaną przez rodzinę Boot od 1922 r. Pracownicy NNZ produkują dla klientów opakowania na świeże produkty rolne oraz na produkty przemysłowe.
W 1922 r. firma NNZ rozpoczęła od handlu torbami jutowymi z „Pakhuis Libau” w Groningen (Holandia) co zapoczątkowało rodzinną działalności z ambicjami międzynarodowymi.
Obecnie firma NNZ jest organizacją zatrudniającą ponad 250 pracowników i obsługującą klientów poprzez swoje oddziały w Austrii, krajach Beneluxu, Kanadzie, Danii, Norwegii, Niemczech, we Włoszech, w Polsce, na ‎‎Łotwie, Litwie, w Estonii, RPA, Wielkiej Brytanii i USA.
Firma NNZ ściśle współpracuje z partnerami z 40 krajów i oferuje opakowania dla klientów z całego świata.